• 06-42 29 32 73
  • Informatie aanvragen

Over ons

  • Klantgericht
  • Adviseur = monteur
  • Niet goed is opnieuw/oog voor detail
  • Transparant

Wat wij doen

Een trap is vaak één van de eerste dingen die je ziet, wanneer je binnenkomt in je huis. Een traprenovatie is dan dé manier om van de trap een echte eyecatcher te maken of een goede opknapbeurt te geven. Hiervoor is vakkennis nodig en een oog voor detail om te voorkomen dat de materialen verkeerd worden geplaatst. Dit kan resulteren in een beschadigde, krakende en gladde trap.

Kwaliteit boven kwantiteit

Steps&Stairs neemt deze zorgen uit handen door middel van een transparant advies en vakkundige montage. Van A tot Z staan wij klaar voor al je vragen en wensen. Wij zijn gevestigd in Westervoort, maar komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek!

Bij Steps&Stairs gaan we elke dag op pad om de mooiste trappen te maken. Bij ons staat één ding centraal; kwaliteit boven kwantiteit. We vinden het belangrijk dat de klant 100% tevreden is. Uiteindelijk is dit de beste reclame.

Het geeft ons voldoening om oude versleten trappen binnen een aantal dagen weer als nieuw te maken. De reactie van onze klanten zegt genoeg. Ze hadden niet gedacht dat dit nog mogelijk was met hun oude trap.

1. Bel voor een afspraak

Neem gerust gratis en vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Dit kan telefonisch, maar ook per mail of via ons contactformulier. We nemen dan snel contact met je op om een adviesgesprek in te plannen.

2. We komen langs voor een adviesgesprek

Voor het adviesgesprek komen we bij je thuis om de situatie ter plekke te bekijken. We bespreken je wensen en voorzien je van advies en informatie. Onze collectie stalen brengen we met ons mee. Zo kun je direct zien hoe een decor uitpakt op jouw trap. Heb je een keuze gemaakt? Dan meten we de trap in en voorzien we je direct van een prijs op maat.

3. De uitvoering en oplevering van de traprenovatie

Bij de traprenovatie gebeurt het op maat maken van de decors hoofdzakelijk buiten. De trap is in de tussentijd gewoon te gebruiken. Na het lijmen dient een trede 2 uur te drogen, daarna kan deze gewoon weer worden gebruikt. We werken geconcentreerd aan een kwalitatief hoogstaande traprenovatie, en we gaan pas weg als jij tevreden bent. Van het eindresultaat heb jij vervolgens zo’n 30 jaar plezier!

Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op.

np_check_1635228_EF9A18

Klantgericht

Bij Steps&Stairs staat één ding centraal, dat is de wens van klant. Heb je bepaalde ideeën? Dan denken wij graag met je mee over een passende oplossing.

np_check_1635228_EF9A18

Transparant

Niets is zo vervelend als onduidelijke afspraken en verrassingen achteraf. Daarom zorgen wij dat alles van tevoren duidelijk is, zodat er geen verrassingen zijn.

np_check_1635228_EF9A18

Niet goed is opnieuw/oog voor detail

Van een afstand zien de meeste traprenovaties er goed uit. Maar waar de échte vakman het onderscheid maakt zijn de details. Dat is waar wij ons in onderscheiden: oog voor de kleine details. We houden ons daarom ook aan de volgende uitspraak: niet goed, is opnieuw.

np_check_1635228_EF9A18

Adviseur = monteur

Een traprenovatie begint bij een goed advies. Een goed advies van iemand die het vak verstaat. Van het begin tot de oplevering heb je te maken met dezelfde persoon, zodat de communicatie strak verloopt en de kwaliteit gegarandeerd is.