• 06-42 29 32 73
  • Informatie aanvragen

Traprenovatie met led verlichting

  • Klantgericht
  • Adviseur = monteur
  • Niet goed is opnieuw/oog voor detail
  • Transparant

De kosten van traprenovatie met ingebouwde verlichting

Ben je benieuwd wat een traprenovatie met verlichting kost? Bij Steps&Stairs leveren we vakwerk voor een scherpe prijs. De meerprijs van verlichting zal je dan ook zeker meevallen. Zo maak je jouw traprenovatie helemaal af. Je hebt een stijlvolle entree van jouw huis die door de verlichting ook nog eens veiliger is. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder of vraag direct een adviesgesprek aan!

Traprenovatie in je huis

Bij het binnengaan van een huis is één van de eerste dingen die je ziet de trap. Met een traprenovatie maak je er een echte eyecatcher van. Bijvoorbeeld omdat de trap versleten is of omdat je jouw huis graag wilt restylen. Wij hebben meer dan 30 verschillende decors waar je uit kunt kiezen. En je maakt het helemaal af door direct geintegreerde LED-verlichting te laten plaatsen. Bij ons kun je rekenen op scherpe prijzen. Neem gerust contact op voor een prijsopgave van een traprenovatie met verlichting.

De voordelen van LED-verlichting in je trap

Je maakt de traprenovatie helemaal af met stijlvolle LED-verlichting. Bovendien vergroot je zo ook de veiligheid, omdat er vaak weinig licht is in een trappenhuis. Zo voorkom je gevaarlijke situaties. We plaatsen de verlichting netjes in de onderkant van de traptreden of in de wang van de trap. De bedrading werken we onzichtbaar weg. Wel is het van belang dat er een stopcontact in de buurt is. De bediening gebeurt via een afstandsbediening of via een bewegingssensor.

Kopie-van-MF15-1600x2400

Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op.

Decor_-Masonic-hickory.-Apeldoorn

Voor traprenovatie met verlichting naar Steps&Stairs

Wil je graag direct verlichting laten plaatsen bij de traprenovatie? Wij draaien er onze hand niet voor om. Bovendien kun je rekenen op een scherpe prijs! Vertel ons jouw wensen en we kijken hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Bij ons staat de klantwens altijd centraal. Ook zijn we transparant over de kosten die we keurig vastleggen in een offerte. Zo kom je achteraf niet voor onverwachte kosten te staan. Wij communiceren helder. Dat jouw adviseur ook jouw monteur is helpt hier natuurlijk ook bij. Zo ontstaat er geen ruis en kun je vertrouwen op een soepele traprenovatie met verlichting door een vakman. Ook de nazorg is dik in orde. Niet goed is bij ons gewoon opnieuw. Dit zijn alle voordelen van een traprenovatie bij Steps&Stairs op een rijtje:

  • Eén vast aanspreekpunt
  • Transparante communicatie en kosten
  • Klantgericht
  • Scherpe prijs
  • Niet goed is opnieuw

Bel ons voor een traprenovatie met verlichting!

Bij Steps&Stairs kun je terecht voor een traprenovatie met ingebouwde verlichting. Wij leveren vakwerk tegen scherpe tarieven. De meerprijs van LED-verlichting bij een traprenovatie zal je daarom meevallen. Gebruik ons contactformulier voor eventuele vragen of het aanvragen van een adviesgesprek. Bellen of mailen kan natuurlijk ook via: 06 42 29 32 73 of info@stepsandstairs.nl.