• 06-42 29 32 73
  • Informatie aanvragen

Traprenovatie hout

  • Klantgericht
  • Adviseur = monteur
  • Niet goed is opnieuw/oog voor detail
  • Transparant

De trap knapt op met een traprenovatie van hout

Geef jouw trap een hout-look met een traprenovatie van Steps&Stairs. Daar knapt je oude trap mooi van op. Het is bovendien een goedkope manier om je trap op te knappen, want je hoeft dan niet de volledige trap te vervangen. Hout heeft een warme en natuurlijke uitstraling en maakt het huis gezelliger. Verder kunnen ook de zijkanten van de trap worden bekleed! Met ingebouwde verlichting maak je het helemaal af. Wil je meer weten over een traprenovatie van hout. Of direct een gratis offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voordelig een trap van hout met een traprenovatie

Zou je graag een mooie houten trap willen in de hal willen hebben? Hout heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Met een sfeervolle hal voelt jouw bezoek zich meteen welkom. Maar ook voor jezelf is het prettig thuiskomen! Aan een volledig nieuwe trap hangt een behoorlijk prijskaartje. Gelukkig bereik je met een traprenovatie van hout hetzelfde effect. Wij helpen je hier graag bij. Behalve de treden kunnen ook de zijkanten met hout worden bekleed. Met ingebouwd LED-verlichting maak je het helemaal af! Zo creëer je behalve extra sfeer ook meer veiligheid in het anders zo donkere trappengat. In onze trapconfigurator tool kun je naar hartelust experimenteren met verschillende houtsoorten.

Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op.

Steps&Stairs: specialist in traprenovatie met hout

Jouw trap met hout laten bekleden door de experts van Steps&Stairs. Dat biedt veel mogelijkheden. Zo hebben we altijd een mooi assortiment met verschillende kleuren hout beschikbaar. Bovendien staan jouw wensen bij ons altijd centraal. Wij maken heldere afspraken. Deze afspraken en de kosten leggen we vast in een gratis offerte. Doordat jouw adviseur ook jouw monteur is, heb je bovendien één vast aanspreekpunt die altijd volledig op de hoogte is. Blijkt achteraf dat er iets niet goed is gegaan met het plaatsen? Dan doen we het zonder morren opnieuw. Ons streven is 100% klanttevredenheid. Een traprenovatie in hout kun je dus gerust aan ons overlaten. Dit zijn de voordelen nog eens op een rijtje:

  • Klantgericht
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Transparante communicatie en kosten
  • Gratis offerte
  • Niet goed is opnieuw

Contact met Steps&Stairs. Gratis offerte

Wil je jouw oude trap omtoveren tot een mooie trap van hout? Met een traprenovatie in hout van Steps&Stairs is dat zo voor elkaar. Kies daarom voor vakmanschap en transparante kosten. Voor vragen of een gratis offerte kun je het online contactformulier invullen. Maar je kunt ons ook bellen of mailen. Dit doe je via: 06 42 29 32 73 of info@stepsandstairs.nl.