• 06-42 29 32 73
  • Informatie aanvragen

Traprenovatie met overzettreden

  • Klantgericht
  • Adviseur = monteur
  • Niet goed is opnieuw/oog voor detail
  • Transparant

Traprenovatie met overzettreden

Een traprenovatie met overzettreden is een geweldig alternatief voor het opknappen van de trap. Of jouw trap nu versleten is of omdat je er op bent uitgekeken, een traprenovatie is een veel en sneller en voordeliger dan het vervangen van de hele trap! Met overzettreden ziet jouw trap er snel weer uit als nieuw! Vakspecialist Steps&Stairs helpt je er graag bij. Wij zijn dé traprenovatie specialist en hanteren scherpe prijzen. Wil je graag meer informatie? Of direct een adviesgesprek aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jouw trap weer zo goed als nieuw met overzettreden

Een trap is vaak een van de eerste dingen die je ziet als je een huis binnenkomt. Deze is dus van grote invloed op de eerste indruk. Maar heeft jouw trap zijn beste tijd gehad of is deze vreselijk gedateerd? Dan sta je niet te springen om de trap volledig te vervangen. Gelukkig biedt een traprenovatie met overzettreden uitkomst. Na een snelle plaatsing van de overzettreden lijkt de trap weer als nieuw. Precies met de uitstraling die jij wilt! Bovendien rekenen we een scherpe prijs. We kunnen overzettreden plaatsen op zowel open als dichte trappen.

Snel een nieuw uiterlijk met een traprenovatie

Is je trap nog niet versleten, maar zou je deze graag een ander uiterlijk willen geven? Ook dan is een traprenovatie met overzettreden een goede oplossing. Ons assortiment overzettreden kent veel smaken. Je vindt dus altijd iets naar jouw smaak. Naast de treden zelf laten decoreren, zijn er meer opties. Zo kun je ook de zijkanten van de trap van een decor voorzien en/of verlichting in laten bouwen. Zo vergroot je zowel de sfeer als de veiligheid. Waar je voor kiest is volledig aan jou! Je kunt het allemaal uitproberen in onze trapconfigurator tool.

Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op.

Steps&Stairs: traprenovatie specialist

Wil je een traprenovatie met overzettreden? Wij zijn dé expert op dit gebied en stellen jouw wensen als klant centraal. Met onze traprenovaties ben je voordelig uit. Wij zijn transparant over de werkzaamheden en wat dit je gaat kosten. Dit leggen we keurig vast in een offerte (gratis). Zo voorkomen we dat je achteraf onprettig wordt verrast. Bij ons is jouw adviseur ook jouw monteur. Doordat je maar één aanspreekpunt hebt, is het makkelijk om heldere afspraken te maken. Zo voorkomen we misverstanden. Je kunt vertrouwen op een soepele traprenovatie door een echte vakspecialist. En mocht er toch iets misgaan? Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Bij fouten doen we het zonder morren opnieuw. Je vindt hieronder alle voordelen nog eens op een rijtje.

  • Eén vast aanspreekpunt
  • Transparante communicatie en kosten
  • Scherpe prijs
  • Niet goed is opnieuw
  • Klantgericht

Traprenovatie met overzettreden: bel direct!

Wil jij ook een traprenovatie met overzettreden? Steps&Stairs helpt je er graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op. Voor vragen of het aanvragen van een adviesfgesprek vul je ons contactformulier in. Bellen of mailen kan ook via: 06 42 29 32 73 of info@stepsandstairs.nl.