• 06-42 29 32 73
  • Informatie aanvragen

Traprenovatie zwart

  • Klantgericht
  • Adviseur = monteur
  • Niet goed is opnieuw/oog voor detail
  • Transparant

Traprenovatie zwart

Wil je een traprenovatie in stijlvol zwart? Met behulp van Steps&Stairs is dat zo voor elkaar. Met een traprenovatie ben je voordelig uit. Wij leveren een strak eindresultaat voor een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Zwart is misschien een verrassende kleur maar ook een echte eyecatcher. Bovendien is het een makkelijke kleur die eigenlijk overal bij past. Maak het helemaal af met verlichting en je traprenovatie is compleet! Meer weten over een traprenovatie in het zwart? Vraag dan direct een adviesgesprek aan of neem contact op voor meer informatie.

Traprenovatie in stijlvol zwart

Zou je graag een trap in stijlvol zwart willen? Met een mooie trap maak je direct een goede indruk op bezoekers. Maar natuurlijk draagt het ook bij aan jouw eigen woongenot! Een nieuwe trap kost een lieve duit. Gelukkig heeft onze traprenovatie een goede prijs-kwaliteitverhouding. Steps&Stairs is tot wel 50% goedkoper dan de marktleider en helpt je graag bij het updaten van jouw trap in stijlvol zwart. Behalve de treden, kun je bij een traprenovatie ook de wang (zijkant) van een decor voorzien. En de trapleuning en overloop in dezelfde kleur laten aanpassen. Om het helemaal af te maken voeg je er nog verlichting aan toe. Dit zorgt voor extra sfeer en veiligheid. Met behulp van onze trapconfigurator tool krijg je een goed indruk hoe jouw zwarte trap eruit zal zien!

Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op.

Voor een traprenovatie ga je naar Steps&Stairs

Jouw trap stijlvol zwart laten kleuren door een specialist doe je bij Steps&Stairs. Wij zijn dé specialist in traprenovatie. Bovendien stellen we jouw wensen als klant centraal. Ook zijn we transparant over de kosten. Na een adviesgesprek ontvang je direct een prijs op maat Dit voorkomt vervelende verrassingen achteraf. Wij staan voor heldere en transparante communicatie. Jouw adviseur is daarom ook jouw monteur! Hierdoor heb je één vast aanspreekpunt, die altijd volledig op de hoogte is. Blijkt bij oplevering toch dat er iets is misgegaan? Geen probleem. Dan doen we het gewoon opnieuw. Kies je voor een stijlvolle traprenovatie in het zwart? Dan kun je rekenen op de volgende voordelen:

  • Klantgericht
  • Niet goed is opnieuw
  • Transparante communicatie en kosten
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Scherpe prijs

Voor een traprenovatie bel je Steps&Stairs!

Jouw trap zwart maken met behulp van een traprenovatie? Ontdek de mogelijkheden bij Steps&Stairs. Wij staan voor vakwerk en heldere afspraken. Heb je een vraag of wil je een adviesgesprek aanvragen? Je bereikt ons eenvoudig via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook via: 06 42 29 32 73 of info@stepsandstairs.nl.