• 06-42 29 32 73
  • Informatie aanvragen

Traprenovatie marmerlook

  • Klantgericht
  • Adviseur = monteur
  • Niet goed is opnieuw/oog voor detail
  • Transparant

Luxueuze uitstraling met een marmerlook traprenovatie

Geef je trap een luxueuze uitstraling met een traprenovatie in marmerlook. Steps&Stairs is de vakspecialist die het voor je realiseert! Als je een huis binnenkomt, is de trap één van de eerste dingen die je ziet. Met een trap in marmerlook heb je een echte eyecatcher! Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder voor meer informatie of neem direct contact op. Dit is geheel vrijblijvend. We vertellen je er graag meer over de mogelijkheden.

Maak een verpletterende indruk met een luxe entree

Bij binnenkomst is de trap vaak het eerste dat je ziet. Daarom is deze erg bepalend voor een eerste indruk en die maak je gegarandeerd met een trap in een luxueuze marmerlook. Maar natuurlijk geniet je er zelf ook dagelijks van. Je hoeft er niet de hele trap voor te vervangen, want wij voeren een traprenovatie in marmerlook uit met overzettreden. Dit is minder ingrijpend en we rekenen een scherpe prijs! Door ook de zijkanten van de trap van een decor te voorzien, heb je een echte eyecatcher in huis. Met ingebouwde verlichting maak je het helemaal af. Hoe dit eruit zal zien kun je uitproberen in onze trapconfigurator tool. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Bel ons voor een adviesgesprek!

Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op.

Waarom traprenovatie in marmerlook van Steps&Stairs?

Je trap een luxueuze marmerlook geven met een traprenovatie van Steps&Stairs? Dan kies je voor vakmanschap en transparante kosten. Bij ons staat de klantwens altijd centraal. We denken mee over hoe we jouw wensen het beste kunnen verwezenlijken. Door helder te communiceren over de werkzaamheden en de kosten, voorkomen we dat je er achteraf een vervelend gevoel aan overhoudt. Bij ons is jouw adviseur ook jouw monteur. Deze is dus altijd volledig op de hoogte van de afspraken. Bovendien heb je zo het hele proces één aanspreekpunt. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Is het werk niet naar behoren uitgevoerd? Dan doen we het zonder morren opnieuw. Dit zijn alle pluspunten van een Steps&Stairs traprenovatie in marmerlook op een rijtje:

  • Klantgericht
  • Scherpe prijs
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Niet goed is opnieuw
  • Transparante communicatie en kosten

Traprenovatie in marmerlook? Neem contact op!

Voor de vakkundige realisatie van een traprenovatie in marmerlook ga je naar Steps&Stairs. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een adviesgesprek. Je kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website. Natuurlijk kun je ons ook bellen of mailen via 06 42 29 32 73 of info@stepsandstairs.nl.