• 06-42 29 32 73
  • Informatie aanvragen

Traprenovatie betonlook

  • Klantgericht
  • Adviseur = monteur
  • Niet goed is opnieuw/oog voor detail
  • Transparant

Traprenovatie betonlook

Droom jij van een traprenovatie in betonlook? Steps&Stairs is de vakspecialist die je droom werkelijkheid maakt. Een trap is vaak het eerste dat je ziet als je binnenkomt. Des te meer reden om er een echte eyecatcher van te maken. Met een trap in betonlook gaat dat zeker lukken! Meer informatie over een betonlook traprenovatie, vraag je eenvoudig aan via onze website of door contact op te nemen. Wij voorzien je graag van meer informatie en een helder advies.

Waarom een traprenovatie in betonlook

De trap is vaak het eerste dat je ziet bij binnenkomst van een huis. Deze is dus bepalend voor een eerste indruk. Een goede reden om ervoor te zorgen dat jouw trap er pico bello uitziet. Dat zal zeker lukken als je kiest voor een traprenovatie in betonlook. Zo heb je een echte eyecatcher in huis. Een betonlook trap past perfect in de moderne industriële stijl. Maar ook als je een andere stijl huis hebt past een betonlook trap daar perfect bij. Het voordeel van een betonlook ten opzichte van echt beton is dat we dit keurig kunnen plaatsen op een houten trap. Bovendien heb je zo wel de uitstraling van beton, maar niet het koude en het ruwe. Ook is het makkelijk in onderhoud.

Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op.

Voor een betonlook traprenovatie naar Steps&Stairs

Voor een traprenovatie in betonlook ben je bij Steps&Stairs aan het juiste adres.
Bij ons staat de wens van de klant centraal. Wij denken altijd mee hoe we je wensen het beste kunnen realiseren. Daarnaast zijn wij transparant over onze werkwijze en over de kosten. Dit leggen we netjes vast tijdens het vrijblijvend adviesgesprek. Zo voorkomen we ongewenste verrassingen achteraf. Bovendien heb je gedurende het hele proces een vast contactpersoon. Jouw adviseur is dus ook jouw monteur! Zo garanderen we een goede communicatie en een goed eindresultaat. Ook onze nazorg is prima in orde. Is er toch ergens iets niet goed gegaan? Niet goed, is bij ons gewoon opnieuw. Onze pluspunten op een rijtje:

  • Klantgericht
  • Niet goed is opnieuw
  • Transparante communicatie en kosten
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Scherpe prijs

Traprenovatie betonlook? Bel Steps&Stairs!

Wil jij graag een traprenovatie in betonlook? Bij Steps&Stairs kun je terecht voor transparant advies en een vakkundige montage. Maak gerust een afspraak, dan komen we vrijblijvend bij je langs voor advies. Gebruik hiervoor ons contactformulier. Je stelt er eenvoudig je vragen of vraagt er een adviesgesprek aan. Bellen of mailen kan ook via: 06 42 29 32 73 of info@stepsandstairs.nl.