• 06-42 29 32 73
  • Informatie aanvragen

Traprenovatie krakende trap

  • Klantgericht
  • Adviseur = monteur
  • Niet goed is opnieuw/oog voor detail
  • Transparant

Krakende trap verhelpen met traprenovatie

Vraag je je af of een traprenovatie zin heeft bij een krakende trap? Het antwoord is: JA! Steps&Stairs weet in veel gevallen het kraken tot 90% te verminderen. Met een traprenovatie zorg je voor een stillere trap en geef je deze meteen een nieuwe look! Voor je het weet loop je in alle rust je nieuwe trap op. Meer weten over de mogelijkheden voor het verminderen van het kraken van je trap? Lees dan snel verder of neem contact op voor een adviesgesprek.

Krakende trap? Dit is er mogelijk.

Heb jij last van een krakende trap? Dat kan een dagelijks terugkerende ergernis zijn. Bovendien doet het afbreuk aan het eindresultaat van een traprenovatie. Gelukkig zijn er mogelijkheden om dit op te lossen. Onze methode is in staat het kraken tot wel 90% te verminderen, er zijn echter geen garanties. Uiteraard maken we hier van tevoren goede afspraken over. Wil je weten of we met een traprenovatie jouw krakende trap ook stiller kunnen maken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dan bespreken we ter plekke de mogelijkheden! Punt van aandacht: we verhelpen alleen krakende trappen bij onze eigen traprenovaties.

Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op.

Steps&Stairs: vakspecialist in traprenovatie

Ook voor het verhelpen van een krakende trap kun je terecht bij Steps&Stairs. Bij ons is de klant koning. Je kunt rekenen op een ervaren monteur en transparante kosten. Vooraf worden heldere afspraken gemaakt. De kosten leggen we netjes vast tijdens het vrijblijvend adviesgesprek. Ook denken we graag met je mee. Bovendien is jouw adviseur bij ons ook jouw monteur. Er ontstaat geen ruis in de communicatie, omdat er geen onnodige schakels tussen zitten. Wij zetten in op 100% klanttevredenheid. Daarom nemen we ook onze nazorg bijzonder serieus. Als wij een fout maken, dan doen we het zonder morren opnieuw. Laat je een traprenovatie van jouw krakende trap door ons uitvoeren, dan zijn dit de voordelen:

  • Transparante communicatie en kosten
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Niet goed is opnieuw
  • Scherpe prijs
  • Klantgericht

Een adviesgesprek voor een traprenovatie regel je hier!

Wil jij van die krakende trap af? Een traprenovatie van Steps&Stairs kan tot wel 90% kraakreductie opleveren. Voor een adviesgesprek of het stellen van een vraag over onze traprenovatie bij een krakende trap vul je eenvoudig ons contactformulier in of stuur je een e-mail naar: info@stepsandstairs.nl. We zorgen voor een snel antwoord. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 06 42 29 32 73.