• 06-42 29 32 73
  • Informatie aanvragen

Traprenovatie voorbeelden

  • Klantgericht
  • Adviseur = monteur
  • Niet goed is opnieuw/oog voor detail
  • Transparant

Realistische voorbeelden van traprenovatie

Ben je op zoek naar traprenovatie voorbeelden? Op de website van Steps&Stairs vind je geen photoshop, maar duidelijke foto’s van gerenoveerde trappen van echte klanten. Geven we binnenkort jouw trap ook een opknapbeurt? Dan heb je straks een echte eyecatcher in huis. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag jouw vragen of komen langs voor een adviesgesprek.

Bekijk voorbeelden in echte huizen

Begint jouw trap slijtage te vertonen? Of wil je deze graag een nieuwe look geven? Dan is een traprenovatie voor een scherpe prijs de oplossing. Je ziet ze vaak in woonprogramma’s en ook op internet vind je veel reclamefoto’s. Maar waar je eigenlijk naar op zoek bent, zijn voorbeelden van een echte traprenovatie. Want je wilt natuurlijk weten hoe dit bij jou thuis uit zou pakken. Daarom vind je op onze website echte foto’s met voorbeelden van traprenovaties in echte huizen, van echte klanten. Zo heb je beter referentiemateriaal om jouw keuze op te baseren. In de voorbeelden zie je ook direct hoe het staat als je de zijkanten van de trap ook van een decor voorziet. En hoe ingebouwde verlichting extra sfeer (en veiligheid) toe kan voegen. Je kunt ook zelf een trap samenstellen in onze trapconfigurator tool. Informeer gerust naar de mogelijkheden. We vertellen je er graag meer over!

Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op.

Daarom naar Steps&Stairs

Graag jouw trap een opknapbeurt geven met een traprenovatie van Steps&Stairs? Wij leveren maatwerk en zijn transparant over de kosten. Wij houden altijd oog voor jouw wensen en denken hierbij graag met je mee. Natuurlijk maken we heldere afspraken en geven we een goede toelichting op de kosten in de offerte. Zo voorkomen we ongemakkelijke situaties achteraf. Omdat jouw adviseur bij ons bedrijf ook jouw monteur is, weet je zeker dat jouw wensen altijd terecht komen bij de juiste persoon. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Daarom is ook onze nazorg dik in orde. Hebben we een fout gemaakt? Dan doen we het gewoon opnieuw! Bekijk daarom de voorbeelden van tevreden klanten op onze website. Samengevat zijn dit de voordelen van een Steps&Stairs traprenovatie:

  • Eén vast aanspreekpunt
  • Niet goed is opnieuw
  • Transparante communicatie en kosten
  • Klantgericht
  • Scherpe prijs

Meer informatie? Bel Steps&Stairs.

Overweeg jij een traprenovatie? Bij Steps&Stairs vind je foto’s met echte traprenovatie voorbeelden op onze website. Wil je extra informatie? Of direct een adviesgesprek aanvragen? Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar: info@stepsandstairs.nl. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Natuurlijk kun je ons ook bellen via 06 42 29 32 73.