• 06-42 29 32 73
  • Informatie aanvragen

Scherp geprijsde traprenovatie

  • Klantgericht
  • Adviseur = monteur
  • Niet goed is opnieuw/oog voor detail
  • Transparant

Scherp geprijsde traprenovatie door een vakman

Is jouw trap aan vervanging toe, maar heb je er het geld niet voor? Een traprenovatie is dan een geweldig alternatief. De entree van jouw huis ziet er dan weer pico bello uit! Steps&Stairs levert vakwerk tegen scherpe prijzen. Wil je weten of een traprenovatie iets voor jou is? Lees dan snel verder of neem direct contact op!

Trap weer als nieuw met een scherp geprijsde traprenovatie

Eén van de eerste dingen die je ziet als je een huis binnenkomt is de trap. De trap is dus zeer bepalend voor de eerste indruk. Ziet jouw trap er niet zo florissant meer uit? En hik je aan tegen de kosten van een volledig nieuwe trap? Dan biedt een scherp geprijsde traprenovatie uitkomst. Jouw trap ziet er na de renovatie weer als nieuw uit en het kost je een stuk minder dan bij de marktleider!

Alle luxe of een sobere optie

Ook als jouw trap nog in prima conditie is, maar je deze graag een ander uiterlijk wilt geven, biedt een traprenovatie uitkomst. Er zijn veel keuzemogelijkheden qua uiterlijk. Bijvoorbeeld met LED-verlichting of door ook de wang (zijkant) van de trap te renoveren. Je kunt het dus echt zo gek maken als je wilt. Maar dat hoeft dus niet. Door niet alle extra’s te nemen blijft het een scherp geprijsde traprenovatie.

Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op.

Voor een scherp geprijsde traprenovatie naar Steps&Stairs

Wil je een scherp geprijsde traprenovatie? Dan kan Steps&Stairs je helpen. Bij ons staat de klant centraal. Als jij een bepaald budget hebt, dan denken we met je mee. Bovendien zijn we transparant over de kosten en onze werkwijze. Dit leggen we altijd netjes vast in een offerte. Zo blijft het een scherp geprijsde traprenovatie en kom je niet achteraf voor nare verrassingen te staan. Ook dankzij onze heldere communicatie. Jouw adviseur is namelijk ook jouw monteur. Zo heb je slechts één aanspreekpunt en komt er geen ruis op de lijn. De traprenovatie wordt uitgevoerd door een echte vakman. Mocht het bij oplevering toch blijken dat er iets niet volgens afspraak is gegaan? Dan doen we het gewoon overnieuw. Hieronder vind je alle voordelen van een traprenovatie bij Steps&Stairs op een rijtje.

  • Transparante communicatie en kosten
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Niet goed is opnieuw
  • Klantgericht
  • Scherpe prijs

Bel Steps&Stairs voor een scherp geprijsde traprenovatie!

Op zoek naar een scherp geprijsde traprenovatie? Neem dan contact op met Steps&Stairs. Wij leveren vakwerk voor scherpe prijzen en zijn transparant over de kosten. Voor vragen of het aanvragen van een adviesgesprek vul je ons contactformulier in. Je kunt ook bellen of mailen via: 06 42 29 32 73 of info@stepsandstairs.nl.