• 06-42 29 32 73
  • Informatie aanvragen

Hoe duur is een traprenovatie?

  • Klantgericht
  • Adviseur = monteur
  • Niet goed is opnieuw/oog voor detail
  • Transparant

Hoe duur is een traprenovatie?

Ben je benieuwd wat een traprenovatie kost? Hoe duur dit uitpakt is afhankelijk van je wensen en de keuzes. Bij Steps&Stairs kunnen we je er alles over vertellen. Wij zijn dé expert op het gebied van traprenovatie. Neem contact op voor meer informatie. Vervolgens kunnen we langskomen voor een adviesgesprek en de trap inmeten. Je ontvangt vervolgens direct een prijs op maat. Zo weet je exact hoe duur de traprenovatie uit zal pakken. Neem gerust contact op. Dan weet je precies wat de mogelijkheden zijn en wat het kost.

Traprenovatie duur? Vooraf exact weten wat het kost!

Overweeg jij een traprenovatie? Omdat je trap slijtage vertoont, of omdat je er op bent uitgekeken? Dan wil je natuurlijk weten wat dit kost. De expert van Steps&Stairs kan je dit precies vertellen. De prijs is afhankelijk van de keuzes die je maakt. Bijvoorbeeld of het een open of een dichte trap is. Of je alleen een decor op de traptreden wilt, of ook de zijkanten. Andere opties zijn een trapleuning in dezelfde stijl of de overloop doorleggen in dezelfde kleur laminaat. Wil je het helemaal afmaken? Dan laat je direct LED-verlichting inbouwen. Naast sfeer, zorg je zo ook voor extra veiligheid in het anders zo donkere trappengat. Hoe dit zal staan kun je eenvoudig uitproberen in onze trapconfigurator tool. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoe duur een extra optie is, geven we overzichtelijk weer in een gratis offerte. Zo weet je vooraf precies wat alles kost en kun je een weloverwogen keuze maken.

Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact op.

Traprenovatie door Steps&Stairs

Een topkwaliteit traprenovatie, en vooraf exact weten wat het je kost? Bij Steps&Stairs weet je vooraf precies hoe duur het is. Neem contact op voor een adviesgesprek, dan bekijken we de situatie ter plekke. Na het bespreken van je wensen en het inmeten, ontvang je direct een prijs op maat. Zo kun je vooraf precies zien wat alles kost en of je het niet te duur vindt. Bij ons geldt: afspraak is afspraak. Zo zijn er bij ons geen onnodige schakels. Je adviseur is tevens je monteur! Deze weet dus exact wat er afgesproken is. Omdat wij voor een klanttevredenheid van 100% gaan, kun je ook rekenen op goede nazorg. Hebben we een foutje gemaakt? Dan komen we dit graag herstellen. Alle voordelen op een rijtje:

  • Scherpe prijs
  • Klantgericht
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Transparante communicatie en kosten
  • Niet goed is opnieuw

Vooraf exact weten wat een traprenovatie kost? Bel ons!

Om goede keuze te kunnen maken, moet je vooraf precies weten wat een traprenovatie kost. Steps&Stairs voorziet je daarom graag van een prijs op maat. Zo voorkomen we dat een traprenovatie achteraf te duur blijkt. Wil je meer weten over traprenovatie? Vraag dan een adviesgesprek aan? Je kunt ons bellen op: 06 42 29 32 73. Ook zijn wij bereikbaar via ons contactformulier en op ons mailadres: info@stepsandstairs.nl.